Op vrijdag 1 oktober vindt de mini-editie van de Vijfwal Family Run plaats; een obstakel run voor het hele gezin, waarbij met name plezier hebben voorop staat. Zijn jullie als gezin ook sportief en lijkt het jullie leuk om over de gaafste obstakels en het sportparcours de Vijfwal te gaan? Meld je hier aan en schrijf je in op de website van de jeugdpas sport en cultuur en wij zien jullie graag op vrijdag 1 oktober!

Route
De mini-editie houdt in dat er dit jaar een route wordt uitgezet, een 1,5 km route, waarmee deelname aan de Vijfwal Family Run mogelijk is voor kinderen vanaf 4 jaar.  De route start vanaf Park Schoneveld bij More Chi martial arts en wij eindigen weer in Park schoneveld. 

Programma Vijfwal Family Run
Vanaf 17.30 uur: welkom en aanmelden– bij More Chi Martial Arts ontvang je je startnummer
18.00 uur: warming up voor alle deelnemers
18.15 uur: wegstarten 1,5 km route

Parkeren 
U kunt het beste uw auto parkeren op sportpark de Weteringhoek (Hefbrug 4). Let op: Dit jaar is er geen pendeldienst aanwezig vanaf de parkeerplaats tot aan de start van de Vijfwal Family Run. Wij raden u dan ook aan om zoveel mogelijk op de fiets te komen!

Deelnemen, vul nu het deelnameformulier in:
Deelname aan dit unieke familie evenement kost € 6,- per deelnemer. Let op, er is een maximum aantal deelnemers gesteld om het evenement tot een groot succes te kunnen maken. Vol is vol als alle startbewijzen vergeven zijn. Opgeven kan door je in te schrijven door hier te klikken naar de website van de jeugdpas sport en cultuur. Let op: ook ouders dienen zich in te schrijven!
Je startbewijs krijg je bij aanmelden op vrijdag 1 oktober bij de startlocatie More Chi Martial Arts (Plantagepolder 57).

Zien we jullie bij het sportiefste familie evenement in Houten?

Sportparcours Vijfwal
Het Vijfwal Sportparcours is een bijna vijf kilometer lang parcours met 16 oefeningen, sporttoestellen en een sprintparcours. Iedereen die graag buiten sport, beginnend of geoefend, kan er zijn energie kwijt. Elke oefening wordt uitgelegd middels een instructiebord en daarmee kun je differentiëren naar je eigen mogelijkheden. Het sportparcours van de Vijfwal nodigt alle inwoners, van jong tot oud, van de gemeente Houten uit om te komen sporten en bewegen in de buitenlucht.

flyer sportparcours web

 

Partners 

De Vijfwal Family Run wordt ook dit jaar weer ondersteund door een paar super partners! 
Zo stelt More Chi Martial arts zijn locatie ter beschikking voor de start van de Vijfwal Family Run en sponsort Hofcon dit jaar de portofoons zodat de organisatie tijdens het evenement met elkaar kan communiceren. Ook Run2Day Utrecht is dit jaar weer een partner van de Vijfwal Family Run en verzorgt de startnummers!