In de zomer van 2018 is er op sportgebied genoeg te doen en te kijken. Sportpunt Houten heeft de mogelijkheden op een rij gezet:

Padel toernooi van 13 t/m 15 juli bij Racket Centrum Houten
In samenwerking met Padel Academy Transition wordt de eerste officiele Nederland Padel Bond toernooi van 2018 in de provincie Utrecht georganiseerd. Inschrijven kan tot en met 4 juli. Kijken en aanmoedigen kan altijd! Ga voor meer informatie naar de website van het Racket Centrum Houten!

Bij Racket Centrum Houten heeft tevens de aanbieding om in de zomermaanden onbeperkt te sporten: Badminton, squash, tennis en padel! 

Zomerbadminton
In juli en augustus is er voor iedereen die dat leuk vindt de gelegenheid om te badmintonnen in Sporthal de Molenwiek van 20-22u. Lees meer op de website van BV Houten. 

EK Beachvolleybal van 15 t/m 22 juli in Utrecht
Speciaal voor het EK Beachvolleybal komt midden op de Neude een stadion te staan voor 2000 toeschouwers. In Utrecht worden zowel bij de mannen als de vrouwen twee poules afgewerkt, vier wedstrijden uit de tussenronde, twee achtste finales en één kwartfinales. Ga voor het bestellen van kaarten of meer informatie naar de website van Volley 2018.

Actief sportkamp met hoge dosis fun van 16 t/m 20 juli 2018 (09:00 tot 17:00 uur)
Lekker lang vrij van school en op zoek naar een sportieve bestemming voor je zomervakantie? Geef je op voor zo’n waanzinnig sportkamp vol actie, fun en avontuur en ga een zinderende zomer tegemoet! Ga voor meer informatie naar de website van Sportivun

 

 

Banner Zoeken website 2