Bent u 50-plus en benieuwd naar uw fitheid? Voor de start van de Oktober Fitmaand 2024 in Houten krijgt u de mogelijkheid om uw conditie, kracht en balans te testen. Op donderdag 12 september van 17:00 tot 20:00 uur bij Medisch Centrum Hofspoor en op zaterdag 14 september van 09:00 tot 12:00 uur bij Medisch Centrum De Molen kunnen senioren deelnemen aan gratis fittesten, begeleid door ervaren fysiotherapeuten.

Het is een laagdrempelige fittest met 6 onderdelen die makkelijk uit te voeren zijn zonder dat het u te veel energie & kracht kost. De test wordt uitgevoerd om te kijken hoe u beter kunt functioneren in het dagelijks leven en hoe u meer energie en kracht kan hebben om bijvoorbeeld deel te nemen aan (beweeg)activiteiten. De test zal ongeveer 20 minuten duren waarna u de mogelijkheid krijgt om het gesprek aan te gaan met de medewerkers van Sportpunt Houten. Zij helpen graag mee om te ontdekken welke activiteiten het beste passen bij uw wensen en mogelijkheden.

Aanmelden voor de fittesten kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna u wordt ingedeeld in een tijdsvak. De fittesten markeren de start van de Oktober Fitmaand, waarin volop mogelijkheden zijn om kennis te maken met diverse sportaanbieders in Houten. Kijk voor meer informatie over de Oktober Senioren Fitmaand op deze pagina.

Gratis fittesten oktober fitmaand