Sportpunt Houten Nieuwsbrief december 2023

Sportpunt Houten Nieuwsbrief december 2023

shadowtop.jpg

mail.jpg

‍NIEUWSBRIEF SPORTPUNT HOUTEN - DECEMBER 2023

Beste lezer,

De feestdagen komen er weer aan! Muts op, sjaal om en genieten van de winter met bijvoorbeeld de Wintersport Experience en het schoolschaatsen bij Rond on Ice. Van 25 december t/m 1 januari is ons kantoor gesloten, om daarna weer vol goede (sportieve) voornemens aan de slag te gaan!

 

Wij wensen iedereen alvast fijne dagen en een sportief 2024!

 

Veel leesplezier,

Team Sportpunt Houten

  

separator.jpg

Aanpak Valpreventie: oproep aan sportaanbieders

Inzet op valpreventie en bewegen voor ouderen is cruciaal en doen we samen. Daar is ook een rol voor de sportaanbieder weggelegd. Hoe zou jouw 50+ aanbod kunnen bijdragen aan de ketenaanpak? Of zie jij andere kansen of mogelijkheden? Meedenken wordt zeer gewaardeerd! Lees meer voor uitgebreidere informatie of mail Sjouke.

 

separator.jpg

Onderdeel zijn van de Vijfwal Family Run 2024?

Op vrijdag 12 april organiseren Kidslodge en Sportpunt Houten weer samen de Vijfwal Family Run 2024! Dit familie evenement wordt nog leuker als er veel sportaanbieders kunnen aansluiten en onderdeel zijn van de obstacle run. Denk hierbij aan een heel klein stukje van een looptraining, een tof obstakel, noem het maar op. Mocht je nog twijfelen of vragen hebben, neem dan contact op met Sanne of Bas.

 

separator.jpg

 

Landelijke campagne 'De sport wordt rookvrij'

Met de campagne ‘De sport wordt rookvrij’ roept NOC*NSF de sportclubs op om actief te werken aan een rookvrije sportomgeving. Ben of wil je bij jouw club ook aan de slag met een rookvrij terrein? Mail naar Robin of lees meer.

 

separator.jpg

RB Natuurlijk Buiten nieuwe sponsor Sportgala!

Voor het Sportgala zijn wij nog altijd op zoek naar sponoren. We zijn dan ook heel blij dat RB Natuurlijk Buiten zich aan ons heeft gecommiteerd! Ben of ken jij een bedrijf dat zijn maatschappelijke hart voor de lokale sport ook wil laten spreken? Laat het ons weten!

 

separator.jpg

  

Topsportnetwerk Team Houten ondertekent samenwerking met VST Fire Solutions

Team Houten en VST Fire Solutions gaan hun ambities en kennis delen om de aandacht in Houten voor topsport te vergroten. Team Houten is eind 2022 door enkele sportverenigingen gestart en richt nu allereerst de focus op verbetering van de zichtbaarheid van topsport in Houten en op haar maatschappelijke meerwaarde.

 

separator.jpg

‍Project uitgelicht:

Wintersport Expierence in Houten

Van 12 t/m 14 december kunnen kinderen op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met de verschillende wintersporten. Elke dag in een andere gymzaal zullen de klassen hun reguliere gymles inruilen voor dit winterspektakel. Na 15.00 uur kunnen ook kinderen uit de wijk deelnemen. 

 

‍  

 

separator.jpg

Inschrijven activiteiten:

Koffieplus: Yoga op maandag 11 december

Op maandag 11 december zijn we te gast bij Festina Lente Yoga voor een Easy Yoga les, gevolgd door een heerlijk kopje koffie of thee. Ben of ken jij een 50-plusser en enthousiast? Meld je aan via Sjouke of lees meer.

 

  

separator.jpg

Jeugdpas Sport & Cultuur: inschrijving blok 2 geopend

Het sport- en cultuuraanbod voor blok 2 staat online! De cursussen zullen plaatsvinden tussen 8 januari en 16 februari. Wat ga jij aankomend blok ontdekken? Schrijf je nu in!

 

separator.jpg

 ‍ Activiteitenkalender

Koffieplus: Yoga

Datum: maandag 11 december 2023

Locatie: Festina Lente Yoga

Zie de website voor aanmeldinformatie

 

Wintersport Experience

Datum: van 12 t/m 14 december

Locatie: zie de website

 

Schoolschaatsen Rond on Ice

Datum: van 13 t/m 22 december

Tijd: 09.00 - 14.00 uur

Zie onze website voor meer info

 

AED Basiscursus

Datum: 14 december 2023

Tijd: 19.00 - 22.00 uur

Kijk hier voor meer informatie

 

AED Herhaalcursus

Datum: 21 december 2023

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Kijk hier voor meer informatie

 

EHBSO Cursus

Datum: 17 januari 2024

Tijd: 19.00 - 22.00 uur

Kijk hier voor meer informatie

 

Sportgala Houten 2023

Datum: maandag 5 februari 2024

Locatie: Theater aan de Slinger

Zie ook de website

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W‍ilt u als sportorganisatie uw evenement, toernooi of activiteit onder de aandacht brengen bij het Houtens publiek? Stuur dan een mailtje naar team Sportpunt Houten. Voorwaarde voor vermelding op de kalender is dat het evenement toegankelijk moet zijn voor de inwoners uit Houten en omgeving.

 

Uw activiteit zal met datum & korte informatie (o.a. locatie, aanvangstijd, inschrijving) vernoemd worden 

shadowbottom.jpg