Sportpunt Houten biedt de buitenschoolse opvang de mogelijkheid om bso 760x230hun activiteitenprogramma breder vorm te geven middels de integratie van sportworkshops door externe sportaanbieders. Hierbij kun je denken aan een workshop die gegeven kan worden door een sportvereniging of door een commerciële (sport)organisatie.

Om elke organisatie de mogelijkheid te bieden om een sportactiviteit in te plannen heeft Sportpunt Houten een samenwerking met vele sportaanbieders die na schooltijd beschikbaar zijn om workshops te geven bij de buitenschoolse opvang. Denk hierbij aan workshops volleybal, circus, weerbaarheid, kung fu, capoeira, kickboksen, hockey of een andere sport naar keuze. Sportpunt Houten denkt in mogelijkheden en staat open voor alle sporten en ideeën! Het doel van deze sportactiviteiten is vooral om kinderen al op jonge leeftijd in contact te laten komen met sport, vaak in combinatie met spel. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk om ze eens kennis te laten maken met een sport die ze niet zo vaak doen. Ook de weg naar de vereniging/sportaanbieder is daardoor makkelijker te vinden en kinderen weten hierdoor beter te vinden wat er te doen is binnen hun eigen gemeente.

Het Sportpunt staat open voor alle kinderopvang organisaties binnen én buiten Houten om uitdagende en interessante sportworkshops te verzorgen. Ook sportverenigingen en/of commerciële organisaties die interesse hebben om hun sportaanbod aan te bieden aan de kinderopvang zijn van harte welkom.

Ben je als sportaanbieder of kinderopvang geinteresseerd om mee te doen aan dit project? Geef dan je interesse door bij contactformulier en samen wordt gekeken naar de mogelijkheden.