Binnen de gemeente Houten zijn meerdere sportaccommodaties gevestigd. Een aantal accommodaties zijn (deels) in beheer van de gemeente Houten; een aantal accommodaties zijn in het beheer van een stichting, vereniging of particulier. Op onze Sportkaart van Houten vindt u alle sportlocaties; sportscholen, sporthallen, maar ook de plekken in de openbare ruimte. 

Jaarlijks worden rond de maand april de huidige gebruikers van de binnensportaccommodatie uitgenodigd om hun wensen kenbaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Indien u een accommodatie van de gemeente Houten wilt huren, kunt u contact opnemen met Projectbureau Accommodatie (afdeling verhuur). Op de website van de gemeente Houten vindt u meer informatie over de tarieven en huurvoorwaardes. Beschikbaarheid van de binnensportaccommodaties kunt u bekijken via de agenda van het reserveringssyteem Reflex. De agenda vindt u in de blauwe menu balk boven aan de pagina bij "reserveringen". Op deze pagina vindt u ook de contactgegevens van de afdeling verhuur. 

Het is ook mogelijk een ruimte te huren bij de volgende organisaties: