Sportfit 50+
Het nieuwe cursusaanbod Sportfit 50+ staat online. Zowel op onze website als op bovenstaande link is het cursusaanbod te vinden. In totaal ruim 30 cursussen waarvoor 50-plussers uit Houten zich in kunnen schrijven. 
Al het aanbod zijn speciale cursussen dus houdt rekening met de cursusdata. 

Aanmelden
Aanmelden gaat via bovenstaande link of vul het inschrijfformulier in.
HIER vindt u het inschrijfformulier en stuur naar Jolijn Hoek-van de Giessen.

Betalen
Betalen van het cursusgeld gaat via de sportaanbieder. Gaarne het cursusgeld de 1e les meenemen.

 

Voordelen deelname Sportfit 50+

Deelname aan het project Sportfit 50+ heeft vele voordelen:

  • U kunt het gehele jaar door deelnemen aan verschillende cursussen, zo vaak u wilt!
  • U verbindt zich - door het 'kennismakings-karakter - niet voor lange tijd aan een sportaanbieder of sportvereniging, maar echt alleen voor de duur van een cursus
  • Afgestemd aanbod gericht op de fysieke mogelijkheden van de doelgroep
  • Sporten en bewegen is onderdeel van de cursus. Gezellig koffie drinken en met elkaar het weekend en/of alle daagse dingen bespreken is ook belangrijk
  • Het cursusaanbod is betaalbaar en laagdrempelig 

Sportaanbod
Het cursusaanbod is samengesteld door onder andere sportorganisaties, sportscholen, fysiotherapeuten en sportverenigingen en specifiek gericht op de doelgroep. Een cursus duurt minimaal 4 en maximaal 10 lessen en de sportaanbieder bepaald het tarief. Het aanbod is afgestemd op uw fysieke mogelijkheden en de intensiteit van de trainingen zal vermeld worden bij het cursusaanbod. 

Vragen?
Komt u er niet uit? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (06-23620480, bereikbaar op ma, wo, do)

 

Informatiekrant ‘Houten met elkaar, over zorg- & ondersteuningsmogelijkheden in Houten’, waar het nieuwe project Sportfit 50+ geïntroduceerd werd.